Büszkék vagyunk rá, hogy a holland Aalberts Group részeként, mint Aalberts integrated piping systems Kft. vagyunk jelen magyarországi gyártóbázisként. Az Aalberts Group részeként épületgépészeti szerelvények területén vezető gyártók vagyunk Európában és a tengerentúlon egyaránt.

Hiszünk abban, hogy sikerünk záloga szakértő munkatársainkban rejlik. Ők azok, akik munkájukkal nap, mint nap hozzájárulnak ahhoz, hogy a világszerte kiváló minőségű, megbízható termékeinkkel és folyamatosan bővülő termékpalettánkkal élen járunk a modern csőszerelvények kifejlesztésében.

Magyarországi gyártóbázisunkat 1989-ben alapították, azóta a vállalatunk töretlenül fejlődik és bővül, jelenleg 3 gyártócsarnokban, 230 kollégával dolgozunk.

Szellemi állományunk 30 fő körül mozog, mérnökgárdánk aktívan részt vesz az elmúlt évek több új, innovatív termékének kifejlesztésében, prototípus gyártásban és az ezt követő tömeggyártási technológia kifejlesztésében is.

Fizikai dolgozóink létszáma megközelítőleg 200 fő, kiemelkedő szaktudású kollégáink 3 gyártócsarnokban közel 240 féle munkagépen járulnak aktívan hozzá vállalatunk sikerességéhez.

Munkáltatóként hisszük, hogy stabil nemzetközi hátterünkkel, a megfelelő szakmai és emberi támogatással és a munkatársaink iránt tanúsított kölcsönös tisztelettel olyan hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk, amiben minden kihívásokat kereső és fejlődni vágyó szakember megtalálhatja a számításait.

Vezetőség

Aalberts integrated piping systems Kft.

Karrierlehetőségek a cégnél? Dolgozóink mondták…

Horváth Sándor – CNC Technológus -10 év munkaviszony

„Szerintem a siker kulcsa a nyitottság a fejlődésre, az alázat a szakma iránt és a kölcsönös tisztelet egymás felé!

Személy szerint, én igyekeztem úgy dolgozni, hogy mindig tisztességesen, 100 %-ban elvégezzem a munkám.

A cég meglátta bennem a lehetőséget, és folyamatosan támogatott. Ha valaki el akar érni valamint, és minden nap tesz valami apróságot a céljai megvalósításáért, biztosan sikerrel jár! Nem szabad feladni, még ha hibázunk is, csak abból tanulunk, és ez a fontos!”

Sindel Imre - Minőségbiztosítási Vezető – 3 év munkaviszony

„A minőség az, amikor jól csinálod a dolgod, akkor is, amikor senki nem lát!” – ez mai napig az alapelvem.

„A sikerem egyik tényezője a vezetők nyitottsága volt. Ennél a cégnél ha szeretnél fejlődni, és vállalod a kihívásokat, akkor meg fogod kapni hozzá a szükséges támogatást. Itt a befektetett munkának értéke van.”

„Ha tanácsolnom kéne valamit az újaknak, csak azt mondanám: Nyitottság, közvetlenség! Csak pozitívan! Bátran ugorjatok fejest a feladatokba – nem fogjátok megbánni.”

Nagy Andrásné – Összeszerelő Üzem Csoportvezető -12 év munkaviszony

"Büszke vagyok rá, hogy tudok kérni, megköszönni, és ha kell, bocsánatot kérni! – ezek az alapelvek és a találékonyság az, ami igazán a sikerem kulcsa volt.

Mi vár rád, ha hozzánk csatlakozol? Mindenek előtt egy jó csapat, jó csoportvezetőkkel, minden nap más, új kihívásokkal."

Nyitott pozícióink

További információért az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni.

1106 Budapest, Maglódi út 16/d.

+ 36 30 156 9309

anna.kassai-kezi@aalberts-ips.com