Büszkék vagyunk rá, hogy a holland Aalberts Industries NV. részeként, a Pegler Yorkshire Group magyarországi gyártóbázisaként az épületgépészeti szerelvények területén vezető gyártók vagyunk Európában és a tengerentúlon egyaránt.

Hiszünk abban, hogy sikerünk záloga szakértő munkatársainkban rejlik. Ők azok, akik munkájukkal nap, mint nap hozzájárulnak ahhoz, hogy a világszerte kiváló minőségű, megbízható termékeinkkel és folyamatosan bővülő termékpalettánkkal élen járunk a modern csőszerelvények kifejlesztésében.

Magyarországi gyártóbázisunkat 1989-ben alapították, azóta a vállalatunk töretlenül fejlődik és bővül, jelenleg 3 gyártócsarnokban, 230 kollégával dolgozunk.

Szellemi állományunk 30 fő körül mozog, mérnökgárdánk aktívan részt vesz az elmúlt évek több új, innovatív termékének kifejlesztésében, prototípus gyártásban és az ezt követő tömeggyártási technológia kifejlesztésében is.

Fizikai dolgozóink létszáma megközelítőleg 200 fő, kiemelkedő szaktudású kollégáink 3 gyártócsarnokban közel 240 féle munkagépen járulnak aktívan hozzá vállalatunk sikerességéhez.

Munkáltatóként hisszük, hogy stabil nemzetközi hátterünkkel, a megfelelő szakmai és emberi támogatással és a munkatársaink iránt tanúsított kölcsönös tisztelettel olyan hosszú távú munkalehetőséget biztosítunk, amiben minden kihívásokat kereső és fejlődni vágyó szakember megtalálhatja a számításait.

Yorkshire Fittings Gyártó Kft. vezetőség

Milyenek nálunk a mindennapok?

Karrierlehetőségek a cégnél? Dolgozóink mondták…

Horváth Sándor – CNC Technológus -10 év munkaviszony

„Szerintem a siker kulcsa a nyitottság a fejlődésre, az alázat a szakma iránt és a kölcsönös tisztelet egymás felé!

Személy szerint, én igyekeztem úgy dolgozni, hogy mindig tisztességesen, 100 %-ban elvégezzem a munkám.

A cég meglátta bennem a lehetőséget, és folyamatosan támogatott. Ha valaki el akar érni valamint, és minden nap tesz valami apróságot a céljai megvalósításáért, biztosan sikerrel jár! Nem szabad feladni, még ha hibázunk is, csak abból tanulunk, és ez a fontos!”

Sindel Imre - Minőségbiztosítási Vezető – 3 év munkaviszony

„A minőség az, amikor jól csinálod a dolgod, akkor is, amikor senki nem lát!” – ez mai napig az alapelvem.

„A sikerem egyik tényezője a vezetők nyitottsága volt. Ennél a cégnél ha szeretnél fejlődni, és vállalod a kihívásokat, akkor meg fogod kapni hozzá a szükséges támogatást. Itt a befektetett munkának értéke van.”

„Ha tanácsolnom kéne valamit az újaknak, csak azt mondanám: Nyitottság, közvetlenség! Csak pozitívan! Bátran ugorjatok fejest a feladatokba – nem fogjátok megbánni.”

Nagy Andrásné – Összeszerelő Üzem Csoportvezető -12 év munkaviszony

"Büszke vagyok rá, hogy tudok kérni, megköszönni, és ha kell, bocsánatot kérni! – ezek az alapelvek és a találékonyság az, ami igazán a sikerem kulcsa volt.

Mi vár rád, ha hozzánk csatlakozol? Mindenek előtt egy jó csapat, jó csoportvezetőkkel, minden nap más, új kihívásokkal."

Nyitott pozícióink

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, várjuk jelentkezését és részletes szakmai önéletrajzát az állásajánlatoknál található jelentkezési felületen keresztül.

Az önéletrajzok beérkezését követően pályázati anyaga elbírálásra kerül, és amennyiben megfelel a pozícióval szemben támasztott követelményeknek, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Sikeres pályázat esetén új belépő kollégáinkat Integrációs Nappal és Mentor Programmal várjuk, régi dolgozóink számára folyamatos képzési lehetőségeket biztosítunk!

Vállalatunk kiemelt célja, hogy szakmailag és emberileg is folyamatosan támogassa kollégáit, így már a betanulás alatt is kiemelt figyelmet fordítunk a hatékony beilleszkedésre, a szakmai és vállalat specifikus oktatások és ismeretek hatékony, strukturált, szervezett átadására.

Amennyiben további kérdései lennének vállalatunk nyitott pozícióival kapcsolatban kérjük, érdeklődjön személyesen Szarka Fatima HR munkatársunknál!

2017-07-26

CNC gépbeállító

CNC gépbeállító kollégát keresünk! A Yorkshire Fittings Gyártó Kft. az angol Pegler Yorkshire magyarországi […]
2017-07-26

Automata összeszerelő gépkezelő

Automata összeszerelő gépkezelőt keresünk! A Yorkshire Fittings Gyártó Kft. az angol Pegler Yorkshire magyarországi […]
2018-11-06

Mérnök gyakornok

Mérnök gyakornok kollégát keresünk! A Yorkshire Fittings Gyártó Kft. az angol Pegler Yorkshire magyarországi […]
2017-07-26

Karbantartó

Elektronikai karbantartó kollégát keresünk! A Yorkshire Fittings Gyártó Kft. az angol Pegler Yorkshire magyarországi […]
2018-11-06

Gépbeállító

Gépbeállító kollégát keresünk! A Yorkshire Fittings Gyártó Kft. az angol Pegler Yorkshire magyarországi gyártóbázisa. […]
2018-11-06

Szerszámos előkészítő- és gazdálkodó

Szerszám előkészítő- gazdálkodó kollégát keresünk! A Yorkshire Fittings Gyártó Kft. az angol Pegler Yorkshire […]
2018-11-06

Raktáros, logisztikus

Raktáros munkatársat keresünk! A Yorkshire Fittings Gyártó Kft. az angol Pegler Yorkshire magyarországi gyártóbázisa. […]
2018-11-06

Összeszerelő gépkezelő

Gépkezelő kollégát keresünk! A Yorkshire Fittings Gyártó Kft. az angol Pegler Yorkshire magyarországi gyártóbázisa. […]